Хм, какво ли да ви кажа за себе си... еми казвам се Калоян, роден съм на 17 Януари 1988 година в град Плевен(индивидът със странното изражение на лицето по-горе съм аз :) ), а това е първия ми сайт. Родителите ми са лекари и можете да си представите колко трудно бе да ги навия да ми купят моторетката, която виждате по-долу. Моторчето е Suzuki TS50XK. Когато го взехме беше в добро състояние. Е, малко течеше бензин от кранчето, по-трудно палеше, не светеха три от четирите крушки на таблото и други дреболии. Оказа се, че след 12 километра каране започва да губи мощност. Порадвах му се една година, но докато се връщах един път от село моторчето спря и повече не запали. То не бяха майстори, то не беше чудо и се оказа, че е за основен ремонт. Намерихме и майстор, който да го направи(наш приятел, което се оказа от полза) за 250 лева. След като му смени бутало, сегменти и лагери(за друго не знам да е сменял) Suzuki-то намали разхода от 6(ако не и повече) на две, най-много три на сто, а максималната му скорост се качи с над 20км/ч. Вече дванадесет километра не са му никакъв проблем, а с Кирил(по-долу ще разберете за него) ходим на гонките на Долна Митрополия и мотора не показва никакви признаци на умора. Е вече е на 500 километра след основен ремонт и съм много доволен от него. Продадох го и, макар и да ми е малко мъчно, се радвам, че човекът който го купи се оказа един от най-свестните хора с които съм се запознавал през последните 4-5 години. Пожелавам му да си го кара със здраве.
   От доста време исках да си направя сайт, но не знаех за какво и една сутрин се сетих - страница за по-малките мотори. Понеже доста момчета, когато навършат 16 години, се чудят какво моторче да си купят реших да създам този сайт с цел да им помогна в изборът им. Предоставил съм снимки на моторите, които може да срещнете да се продават в България, заедно с информацията за тях. Ако нещо не ви е ясно можете да попитате във форума. Успех с покупката и винаги карайте с каска :) !

Снимките по-долу са на най-добрите ми приятели. Момчето с шапката е Кирил, другия - Светлин, а момичето - Йоана(с нея се познаваме от над 15 години вече и все сме се забърквали в неприятности Последната глупост, която направихме е да обърнем джипа ни в реката, но това е друга история).
Светлин също е запален по мотори. На село има два мотора Ява на по 60 години и в момента нито единия не е в движение. Все ни разказва невероятни истории, когато се върне от селото си(обикновено това става в Понеделник), но нито една не е успял да потвърди. Винаги е в крак с модата. Ние с Кирил предпочитаме нещо по-скъпо, но го носим по-дълго, докато Светлин си сменя обувките през месец не за друго, ами защото ги къса :) . Киро пък е запален по коли, особено Рено(имат Рено 9 1.4, което е 75 коня друго не знам), мотори не го интересуват. Взе книжка през Декември 2006 година и сега е готов да се пуска със всеки на drag, който му е в категорията. Той, може да се каже, е "разбивач на сърца". Докато ние със Светлин сме по-претенциозни при избора си на приятелка(затова още сме сами :) ), Кирил търси нормални момичета и не толкова сериозни връзки(въпреки, че в момента си има сериозна приятелка и е "разбил" само едно сърце), Светлин... и аз не знам какво търси, но имам чувството, че и той не знае. Aз се оглеждам за умна, красива, сериозна, но и забавна... все още търся :) . Ако нещо повече ви интересува за нас или има неточности по сайтa и искате да се свържете с нас, то можете да го направите по e-mail, във форумът или просто да оставите съобщение :) .